Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ανάλυσέ το: Τα αγαπημένα μου 5 αρώματα!!

Πόσες φορές έχουμε σταθεί όλες μας μπροστά στα stands ψεκάζοντας, μυρίζοντας και τελικά δεν βρίσκουμε αυτό που μας ταιριάζει; Το μυστικό βρίσκεται στα συστατικά του κάθε αρώματος και στη συμβατότητα τους με το δέρμα μας.

1. Για εμένα το νούμερο 1 αγαπημένο άρωμα ειναι το Hypnotic Poison του Christian Dior διότι αν και έχει σχετικά ''βαριά'' μυρωδιά  είναι γλυκό και  ταυτόχρονα μεθυστικό!. Κυρίαρχη νότα του αποτελεί η (αγαπημένη μου) βανίλια ,ενώ παράλληλα διαθέτει συστατικά όπως η καρύδα, το δαμάσκηνο, το σανδαλόξυλο και το γιασεμί ,τα οποία του προσδίδουν μία ζεστή αλλά και θηλυκή αύρα! Τα 50ml κοστίζουν γύρω στα 70 ευρώ, αξίζει τα λεφτά του πιστεύω!

2. Το la vie est belle της Lancome είναι ένα καινούργιο άρωμα το οποίο ήδη έχει αποκτήσει οπαδούς. Χάρη στο σπανιότατο συστατικό του,(ίριδα Pallida), αλλά και σ' αυτά που το πλαισιώνουν όπως η βανίλια , τα άνθη πορτοκαλιάς, το πατσουλί και την πραλίνα, είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα αρώματα που σίγουρα πρέπει να διαθέτουμε στη συλλογή μας! Η τιμή των 50 ml κυμαίνεται στα από 78-79 ευρώ.


3. To Kenzo Summer της Κenzo τολμώ να πώ πως είναι ένα από τα πιο δροσερά αρώματα που έχω δοκιμάσει ποτέ! Τα εσπεριδοειδή , η μιμόζα, το γιασεμί και το κεχριμπάρι χαρίζουν μία ανάλαφρη και αισθησιακή μυρωδιά τα οποία το καθιστούν ένα από τα πιο κατάλληλα καλοκαιρινά αρώματα. Σε όσες λατρεύουν τις ελαφριές κολόνιες το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Tα 50 ml κοστίζουν γύρω στα 55 ευρώ.

4. Aπο τα πιο υπέροχα αρώματα του οίκου Cartier αποτελεί το Delices. Η classy μυρωδιά του οφείλεται κυρίως στις βασικές του νότες, το κεράσι, το περγαμόντο, το σανδαλόξυλο και τη βανίλια. Είναι ένα κομψό και σέξυ άρωμα που μπορεί να φορεθεί τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Τα 50 ml στοιχίζουν περίπου 70 ευρώ.

5. Last but not least, το νεότερο άρωμα του οίκου Cavalli, το Nero Assoluto, που μόλις κυκλοφόρησε στην Ελλάδα. Ένα ανατολίτικο αλλά και λουλουδένιο άρωμα το οποίο περιέχει ορχιδέα, βανίλια και έβενο. Εκπληκτικά γλυκό και ταυτόχρονα ζεστό άρωμα που αποπνέει μυστήριο!.Η τιμή των 50ml είναι γύρω στα 70 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου