Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ανάλυσέ το: Αφρόλουτρα "Le Petit Marseillais"!!!!!

 

Αφρόλουτρα που ήρθαν για να μείνουν!


Ένα εξαιρετικό αφρόλουτρο το οποίο δοκίμασα πρόσφατα είναι της εν λόγω εταιρίας και με εξέπληξε ευχάριστα!Έχει ένα μεθυστικό άρωμα Βανίλια!Η υφή του είναι κρεμώδης και με λίγη ποσότητα δημιουργείται αφρος!Το άρωμα διαρκεί τουλάχιστον για 1 ώρα μετά το ντους!Αφήνει την επιδερμίδα πραγματικά λεία και απαλή!Η τιμή του κυμαίνεται γύρω στα 4 ευρώ τα 400 ml.Συγκεκριμένα εγώ πέτυχα προσφορά στο Βασιλόπουλο 2 αφρόλουτρα στην τιμή του ενός!

Ένα επίσης ωραίο αφρόλουτρο της ίδιας μάρκας είναι αυτό με άρωμα γάλα.Η υφή του δεν είναι κρεμώδης αλλά πλησιάζει την υφή gel. Το άρωμά του είναι αρκετά ευχάριστο και το σώμα μετά το ντους έχει μια ελαφριά πουδρένια οσμή.Η τίμή  του είναι κοντά στα 4 ευρώ τα 400 ml!

 Το αφρόλουτρο αυτό έχει ως κύρια συστατικά γάλα αμυγδάλου και μέλι από την Πελοπόννησο.Η υφή του είναι σε μορφή gel.Το άρωμά του ναι μεν είναι εντόνο και διαρκεί για λίγη ώρα μετά το ντους,αλλά για μένα τουλάχιστον η μυρωδιά του δεν είναι και τόσο ευχάριστη.Επίσης η συσκευασία αυτή είναι 250 ml και κοστίζει γύρω στα 2 με 3 ευρώ.Αρκετά ακριβό για το αποτέλεσμα που προσφέρει!!!

Το κύριο συστατικό του είναι η αλόη,η οποία είναι γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες!Η υφή του είναι σε μορφή gel και λόγω της πολύ ελαφριάς του σύνθεσης,χρειάζεται αρκετή ποσότητα για να δημιουργηθεί αφρός.Η τιμή του πλησιάζει τα 4 ευρώ τα 400 ml.

Ως συστατικά έχει  βούτυρο καριτέ και ακακία.H υφή του είναι κρεμώδης.Τολμώ να πω ότι συμβάλει στην ανάπλαση του δέρματος καθώς και στην ενυδάτωσή του.Η μυρωδιά του είναι σχετικά ευχάριστη και τείνει περισσότερο προς το βούτυρο καριτέ. Δεν είναι αρκετά οικονομικό,καθώς η συσκευασία των 250 ml κοστίζει γύρω στα 2 με 3 ευρώ!


Αυτά σε ότι αφορά τα αφρόλουτρα "Le Petit Marseillais"!!!Τα λέμε σύντομα σε επόμενο άρθρο!!!
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου