Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ανάλυσέ το: CrAzY About Lipsticks!!!

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην της αρέσουν να βάφει με υπέροχα χρώματα τα χείλη της!Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στα λατρεμένα μας κραγιόν!Ποιά χρώματα ταιριάζουν σε κάθε ώρα και πώς να τα συνδιάσεις με άλλα προιόντα;
ΠΡΩΙ:Τις πρωινές ώρες προτίμησε κραγιόν σε απαλές αποχρώσεις όπως:nude,ροζ,ανοιχτο ροδακινί.Για τις πιο τολμηρές συστίνεται ένα ανοιχτό κόκκινο με ματ όψη για να μην βγει too much το αποτέλεσμα!

Tip:Συνδίασε το ανοιχτόχρωμο κραγιόν σου με μία BB cream ή με ένα ελαφρυάς σύνθεσης make up.Να αποφεύγεις τις πολλές στρώσεις ρουζ και μάσκαρα.Προτίμησε λεπτή γραμμή eye liner ή καθόλου!

Lipsticks:Ιδανικές επιλογές για πρωί είναι:flirt alert-AVON,ροζ καφέ-Santell,full colour lipstick No 16-ERRE DUE.

ΑΠΟΓΕΥΜΑ:Κατά τισ απογευματινές ώρες κράτα ήπιους τους τόνους του κραγιόν σου όπως και το πρωί.Ίσως πρέπει να τονίσεις λίγο περισσότερο το ρουζ σου!

ΒΡΑΔΥ:Και έφτασε η ώρα να βάλεις στο ντουλάπι τα nude κραγιόν και να βγάλεις το ένα και μοναδικό χρώμα του πάθους,που δεν είναι άλλο από το ΚΟΚΚΙΝΟ!Ματ,ενυδατικά,περλέ!Ας είναι ό,τι να'ναι αρκεί να είναι κόκκινο!Φυσικά μπορείς να βάλεις και άλλα χρώματα όπως έντονο κοραλί ή φούξια.Για τις κοπέλες που αποφεύγουν το κόκκινο(ποιές είναι αυτές;;;;;χμμμμ...)μπορούν να επιλέξουν απαλό χρώμα και να το τονίσουν με ένα εντονότερο lip gloss για λάμψη και πιο έντονο αποτέλεσμα!

Tip:Συνδίασε το έντονο σου κραγιόν με πολύ απαλό ρουζ σε καφετίζουσες αποχρώσεις.Βάλε όση μάσκαρα θες και μια γερή δόση eye liner για cat effect!Μη βάλεις σκιά σε έντονα χρώματα!Προτήμισε μια σκιά με shimmer χωρίς χρώμα ή μια ανοιχτή γκρί ή καφέ σκιά!

Lipsticks:Ιδανικές επιλογές για βράδυ είναι:first date-AVON,vintage pink-Avon,pink peach-Avon,ruby woo-MAC,Russian red-MAC,lipfinity lasting lip tint No 06-Max Factor,emily lipstick No 206,emily lipstick No 207.
 
 

1 σχόλιο: