Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Σωστή περιποίηση προσώπου για μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες & video!!!

Η σωστή περιποίηση της επιιδερμίδας είναι το κλειδί για να ξεπεράσει τα προβλήματα που έχει!Κυρίως η λιπαρή επιδερμίδα θέλει ιδιαίτερη μεταχείρηση!
ΠΡΩΙ:Μην παραλέιπεις τον πρωινό καθαρισμό και την τόνωση του προσώπου σου!Προτίμησε gel καθαρισμού χωρίς σαπούνι ώστε να μην νιώθεις ''τραβιγμένο'' το δέρμα σου!Οι ενυδατικές κρέμες oil free με λεπτόρρευστη σύνθεση, είναι ιδανικές για σενα αφού ενυδατώνουν χωρίς να επιβαρύνουν το δέρμα σου!Αν έχεις έντονο πρόβλημα λιπαρότητας στη γραμμή Τ του προσώπου σου,καλόο θα είναι να εντάξεις στην καθημερινότητά σου μια τονωτική λοσιόν!Τραβάει τη λιπαρότητα για ώρες!
Products:Καθαριστικό προσώπου cleannance-Avene,τονωτική λοσιόν cleannance-Avene,ενυδατική/σμηγματορυθμιστική κρέμα cleannance-Avene.

ΑΠΟΓΕΥΜΑ:Αν το πρόβλημα είναι έντονο,φρόντισε να έχεις μαζί σου ιαματικό νερό σε μορφή σπρέι.Θα δεις ότι αμέσως το δέρμα σου θα αναζωογονηθεί!Για έξτρα ματ όψη άπλωσε αρκετή ποσότητα και ταμπόναρε με ένα χαρτομάντηλο!
Products:Ιαματικό νερό της Avene.
ΒΡΑΔΥ:Ως γνωστό,το βράδυ τα κύτταρα της επιδερμίδας αναπλάθονται.Γι αυτό το βράδυ χρησιμοποίησε πιο ενυδατικά προιόντα!Μην παραλήψεις τον καθαρισμό με gel καθαρισμού!Προτίμησε ενυδατική με λεπτόρρευστη σύνθεση και απολεπιστική δράση!
 Products:Ενυδατική/απολεπιστική κρέμα προσώπου Cleannance K-Avene.

Και μην ξεχνάς....Η απολέπιση 2 φορές την εβδομάδα βοηθάει στην αποσυμφώριση των πόρων και στην απομάκρυνση ης περίσσειας σμήγματος!
Μάσκα 2 φορές την εβδομάδα για δέρμα σούπερ καθαρό και πλήρως ενυδατωμένο!!! 
Products:Scrub/καθαριστικό/μάσκα προσώπου 3 in 1-Garnier,μάσκα για λιπαρές επιδερμίδες με πρόπολη-Apivita.

Για αναλυτικό review για τη σειρά Cleannance της Avene,θα βρεις εδώ...

Ορίστε ένα βίντεο με αναλυτικές οδηγείες και tips για τη σωστή περιποίηση προσώπου!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου