Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Ανάλυσέ το: L’Oréal Paris αφρίζον νερό προσώπου για βαθύ καθαρισμό-λάδι ντεμακιγιάζ!!!!

Πόσο αποτελεσματικό είναι το καθαριστικό προσώπου για βαθύ καθαρισμό αλλά και το αισθησιακό λάδι ντεμακιγιάζ;;;




1.Αφρίζον νερό για βαθύ καθαρισμό προσώπου Ideal Fresh
Το συγκεκριμένο καθαριστικό υπόσχεται ότι αφαιρεί όλα τα ίχνη μακιγιάζ,καθαρίζει τους πόρους και χαρίζει κρυστάλλινα καθαρή και φρέσκια επιδερμίδα....Ναι ok!Ας δούμε λοιπόν..τίίί ισχύει απ΄όλα αυτα;
Όντως αφαιρεί το μακιγιάζ σε ικανοποιητικό βαθμό και αποσυμφορεί τους πόρους. Χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας στην επιδερμίδα που διαρκεί για μερικές ώρες. Ίσως βέβαια να μην είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση σε ευαίσθητες επιδερμίδες λόγω της ιδιότητας του να καθαρίζει σε βάθος. Γενικά, είναι ένα πολύ καλό καθαριστικό!!!

  • Βαθμολογία: 8/10
  • Κατάλληλο για: κανονικές-μεικτές επιδερμίδες

  •  Δεν περιέχει σαπούνι

  • Δεν περιέχει αιθυλική αλκοόλη

  •  Τιμή: περίπου 6 ευρώ
2. Αισθησιακό λάδι καθαρισμού Ideal Glow
Το συγκεκριμένο καθαριστικό για ντεμακιγιάζ, υπόσχεται ότι αφαιρεί άμεσα το έντονο μακιγιάζ, ακόμα και το αδιάβροχο(!!!). Υποστηρίζει ότι μετά τη χρήση του η επιδερμίδα είνια ενυδατωμένη και....υπέροχη, με καμία αίσθηση λιπαρότητας. Για ναδούμε λοιπόν τί απ'αυτά όντως γίνεται!!!
 Ναι εντάξει αφαιρεί το μακιγιάζ ικανοποιητικά, χωρίς έντονη προσπάθεια. Ακόμη και η μάσκαρα φεύγει με ελάχιστο τρύψιμο. Αλλά δε μπορεί να αφαιρέσει με την ίδια ευκολία και το έντονο ή αδιάβροχο μακιγιάζ.Επειδή έχει το αρνητικό να θολώνει τα μάτια,δώστε ιδιαίτερη έμφαση στο ξέβγαλμά.Ρίξτε άφθονο νερό.Προσωπικά, το χρησιμοποιώ κυρίως για ντεμακιγιάζ ματιών. Αυτό που πραγματικά κάνει εξαιρετικά είναι η ενυδάτωση!!!!Πραγματικά μετά δεν χρειάζεται καμία εφαρμογή ενυδατικής!!!Μα καμία όμως.Και όντως δεν αφήνει κανένα ίχνος λιπαρότητας, καθώς το λάδι αυτό μόλις έρθει σε επαφή με το νερό γαλακτωματοποιείται!!! Γενικά, είναι ένα μμμμ...... κααααλό καθαριστικό....!!!!

  • Βαθμολογία: 7/10
  • Κατάλληλο για: πρόσωπο και μάτια
  • Ιδανικό για: άτομα που δεν βάφονται εξαιρετικά έντονα και επιθυμούν βαθιά ενυδάτωση
  •  Τιμή: περίπου 6 ευρώ

2 σχόλια:

  1. εγω αντι για τον αφρο καθαρισμου πηρα το τζελ και εμεινα πολυ ικανοποιημενη..γενικα δε μου πολυ αρεσουν οι αφροι γιατι αισθανομαι οτι δεν καθαριζοθυν καλα το δερμα μου.το λαδακι μου αρεσε παρα πολυ, εχω βεβαια καιρο να το παρω γιατι εχω καταβολευτει με τα λαδακια..καλη αρχη..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ!!!Κι εγώ έτσι νόμιζα για τον αφρό αλλά είναι πολύ παχύρευστος και μετά νιώθεις την επιδερμίδα σου αρκετά πιο ανάλαφρη!!!Το λαδάκι όντως είναι πολύ καλό!!! :)

      Διαγραφή