Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

DIY:Ας φτιάξουμε ένα lip scrub!!!!!


Τα ζουμερά και υγιή χείλη είναι πάντα must!Ας δούμε πώς μπορούμε να τα αποκτήσουμε στη στιγμή!!!
Ας ξεκινήσουμε!!!

Τί θα χρειαστούμε;;


1. 1 μικρό βαζάκι αποθήκευσης
2. 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
3. 1 κοφτή κουταλιά της σούπας ζάχαρη(καστανή ή λευκή)
4. 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο της επιλογής σας(προαιρετικά)
5. 1 μικρό μπολάκι ή μια φλιτζάνα
6. 1 κουταλάκι

Προσθέτουμε όλα τα υλικά στο μπολάκι και ανακατεύουμε ώστε να αναμιχθούν πλήρως!Εγώ προσθέτω και μια σταγονίτσα κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής για πιο funky αποτέλεσμα!Μετά ρίχνουμε το περιεχόμενο στο βαζάκι και μπορούμε να το διατηρήσουμε στο ψυγείο μέχρι και 4 μέρες!Καλό θα είναι να πεταχτεί μετά!Η ποσότητα φτάνει για τουλάχιστον 2-3 χρήσεις,ανάλογα με την ποσότητα που τοποθετείτε στα χείλη αλλά και το μέγεθός τους!

Πώς το χρησιμοποιούμε;

Παίρνουμε μικρή ποσότητα από το μείγμα και με κυκλικές κινήσεις κάνουμε απαλό μασάζ στα χείλη για 1-2 λεπτά και έπειτα το αφήνουμε για ακόμη 1 λεπτό. Στη συνέχεια ξεπλένουμε καλά με χλιαρό νερό και σκουπίζουμε τα χείλη με μια πετσέτα.Τέλος τοποθετούμε ένα πλούσιο lip butter!Αυτή η διαδικασία είναι ιδανική να ακολουθείται πριν από βραδινή έξοδο κυρίως αν πρόκειται να βάλουμε κόκκινο ή σκουρόχωμο κραγιόν για βελούδινο αποτέλεσμα!!!!

Extra tip

Πριν την τοποθέτηση του scrub με μια οδοντόβουρτσα κάνουμε απαλό μασάζ στα χείλη ώστε να βοηθήσουμε τα θρεπτικά του συστατικά να δράσουν ακόμη καλύτερα!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου